Много шофьори, най-често начинаещите, не са наясно или пренебрегват отрицателния ефект, който

...
Много шофьори, най-често начинаещите, не са наясно или пренебрегват отрицателния ефект, който
Коментари Харесай

Една шофьорска грешка, която излиза скъпо през зимата

Много водачи, най-често начинаещите, не са наясно или пренебрегват отрицателния резултат, който оказват ниските температури върху предното стъкло на техния автомобил. А това от време на време им коства много скъпо, предупреждават експерти.

Тези водачи започват мотора, за да загреее, до момента в който самите те излизат от колата, с цел да почистят натрупвания сняг. След това се връщат в салона, включват нагревателя на цялостна мощ и насочват въздушните потоци към предното стъкло. В сходни случаи температурните съмнения могат да доведат до напукване, написа " automedia.bg ".

С цепнатина на стъклото ръководството на автомобила не е по никакъв начин безвредно и прелестно, а също така такова транспортно средство няма да може да мине механически обзор. Следователно не е изненадващо, че такова стъкло ще би трябвало да бъде заменено. Цената на новата част обаче може да бъде много висока, изключително в случай че става дума за автомобил от по-висок клас.

За да не се случва това, специалистите поучава да не включвате внезапно отоплението до най-много. Вместо това, веднага след пускане на мотора настройте на междинен интензитет на въздушния поток и насочете въздуха към предното стъкло. Така тя ще се затопли последователно, което ще избегне напукване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР